Ved du hvordan du yder førstehjælp til børn?

Er du klar til at lære, hvordan du kan yde førstehjælp til børn? Hos Min Førstehjælp er vores mål at give dig de nødvendige færdigheder og viden til at kunne reagere hurtigt og korrekt i en nødsituation. Dette er vigtigt, fordi børn kan være mere sårbare over for skader og ulykker end voksne. Derfor er det vigtigt, at man lærer at håndtere situationer med børn korrekt for at undgå, at skaden bliver værre.

Vores kurser omfatter førstehjælp til babyer og spædbørn. Vi underviser i alt fra at genkende farlige situationer, til at udføre livreddende teknikker. Vi fokuserer på at give kursusdeltagerne den viden og den træning, de har brug for, så de er i stand til at yde førstehjælp børn.

Hos Min Førstehjælp vil vores instruktører guide dig igennem trin-for-trin-øvelser, som giver dig praktisk erfaring med at yde førstehjælp børn. Vi tror på, at det bedste udgangspunkt for at lære noget er ved selv at prøve det. Derfor har vi en hands-on tilgang til undervisningen. Undervisningen foregår nemlig efter cooperative learning konceptet, hvor deltagerne altid er i centrum. Deltagerne lærer gennem leg og øvelse, og det er noget, der øger deres indlæring.

Fleksible kurser i førstehjælp børn

Vi ved, at din tid er vigtig. Derfor tilbyder vi kurser, der passer ind i din tidsplan. Vores kurser er fleksible og kan tilpasses dine behov og ønsker. Vi kan også tilbyde kurser i din skole, på din arbejdsplads, eller organisation. Vi tror på, at alle kan lære at yde førstehjælp, og vi er her for at hjælpe dig til at lære det.

Så hvis du ønsker at lære, hvordan du kan reagere hurtigt og korrekt i en nødsituation, der involverer førstehjælp til børn, så er Min Førstehjælp det rigtige valg for dig. Vi glæder os til at hjælpe dig med at opbygge dine færdigheder og din tillid til at yde førstehjælp børn. Vi har nemlig specialiseret os i førstehjælp børn, og vores kurser er designet til at lære dig alt det, du har brug for at vide.

Kontakt Min Førstehjælp i dag på tlf.:+ 45 31 21 93 97 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: kontakt@m1h.dk


Kontakt

Kontor | Min Førstehjælp

Granlien 43, 1. Th
9000 Aalborg
minforstehjaelp@gmail.com