Professionel undervisning indenfor førstehjælp

Alle instruktører er proffessionsuddannet og rutineret indenfor brand & redning eller ambulance. Vi skræddersyr kurser, der er tilpasset din virksomhed, forening eller institution.
Kontakt

Basis førstehjælp

Et 4 timers kursus som giver forståelse og rutine i at handle på hjertestop efter Dansk førstehjælpsråds anbefalinger.

Skræddersyet kursus

Som udover førstehjælp til hjertestop, også kan indholde førstehjælp til børn, ulykker, blødninger eller sygdomme. Varighed fra 7 til 8 timer.

12 timers kursus

Et 12 timers førstehjælpskursus består af førstehjælp ved ulykker, blødninger, kemiske påvirkninger, akut opståede sygdomme mm.

Teambuilding

Opdag styrken i samarbejde og redningsaktioner med vores førstehjælpsbaserede teambuilding-arrangementer!

4 timers førstehjælp ved hjertestop

Et 4 timers kursus i førstehjælp ved hjertestop er et basis kursus som indeholder læring i hvordan man skal håndtere en bevidstløs person som trækker vejret og en bevidstløs person som ikke har vejrtrækning. Der er øvelser i basal genoplivning og brug af hjertestarter. Derudover er der også undervisning i nogle af de sygdomme, som medfører størst dødelighed i Danmark. Et 4 timers kursus i førstehjælp ved hjertestop er derfor et praktisk kursus, hvor kursisterne øver de mest basale livreddende handlinger. Kurset foregår i et trygt og hyggeligt læringsmiljø, hvor der er plads til alle slags spørgsmål og hvor læring skal være sjovt.

Kurset foregår hos jer, hvor vi medbringer figurantdukker, AED og alle undervisningsmaterialerne. Alle kursister, som deltager aktivt i kurset, får et bevis på et bestået kursus.

Pris 4500 kr. + moms

hlr kursus

Skræddersyet kursus 7 eller 8 timer

På et 7 eller 8 timers kursus skræddersyr vi et kursus i samarbejde med din virksomhed, forening eller uddannelsesinstitution. Dette kursus starter altid med et 4 timers førstehjælpskursus ved hjertestop, da dette er det basale i førstehjælp. Derudover bygges der ovenpå med førstehjælp indenfor f.eks.

 • voksne med ansvar for børn
 • ulykker
 • sygdomme
 • massive blødninger
 • skader ved bevægeapparatet inkl. hovedskader
 • psykisk førstehjælp
 • spørg os, da vi har mange års erfaring i ambulancetjenesten.

Når vi sammen med dig har sat rammerne for indholdet af førstehjælpskurset, kan vi derefter sætte rammerne for hvor kurset skal afholdes, så det bliver tilpasset din virksomhed, forening eller uddannelsesinstitution. Skal det være i et

 • I et varmt og tørt undervisningslokale med en kop kaffe i hånden?
 • I en ridehal med sand under fødderne?
 • I en idrætshal hvor der bliver svedt?
 • På værkstedet med olie på gulvet?
 • På legepladsen med gynger, klatrestativ og rutchebaner?

Vores filosofi er at undervisningen bør foregå der hvor ulykkerne sker. Vi medbringer figurantdukker, AED og alle undervisningsmaterialerne. Alle kursister, som deltager aktivt i kurset, får et bevis på et bestået kursus.

I står selv for forplejning i pauserne, hvilket er et vigtigt element for at skabe et hyggeligt læringsmiljø og en god stemning på kurset.

Pris 7500 – 8500 kr. + moms, alt efter aftale

12 timers førstehjælpskursus fordelt over to dage

Et 12 timers førstehjælpskursus består af førstehjælp ved

 • Ulykker
 • Blødninger, herunder også massive blødninger
 • Skader på bevægeapparatet, inkl. hovedskader
 • Kemiske påvirkninger
 • Temperaturpåvirkninger
 • Akut opståede sygdomme
 • Førstehjælp og forebyggelse i din branche
 • Psykisk førstehjælp

Et brancherelateret førstehjælpskursus er et kursus, der er designet til at lære førstehjælpsfærdigheder, der er relevante for en bestemt branche eller arbejdsplads. Dette kan omfatte industrier såsom byggeri, sundhedsvæsen, hotel- og restaurantindustrien og meget mere.

Kurset vil typisk indeholde information om specifikke risici og faremomenter, der er forbundet med arbejdet i den pågældende branche. Dette kan omfatte fald, elektricitet, kemikalier, skoldning, forbrændinger og andre potentielt farlige situationer.

Deltagerne vil blive undervist i grundlæggende førstehjælpsteknikker, der er relevante for deres arbejdsplads, herunder hjerte-lungeredning, blødninger, stød, forbrændinger, skader på lemmer og hovedskader. Kurset vil også fokusere på vigtigheden af at kunne tilkalde professionel hjælp i tide og at arbejde som en del af et hold for at give den bedste mulige pleje til en nødstedt person.

På et brancherelateret førstehjælpskursus vil deltagerne normalt også lære om lovkravene og retningslinjerne for arbejdspladsens førstehjælpsprocedurer. Dette kan omfatte information om, hvordan man rapporterer hændelser, udfylder formularer og sikrer, at der altid er tilstrækkeligt med førstehjælpsudstyr og medicin til rådighed.

Det overordnede mål med et brancherelateret førstehjælpskursus er at give deltagerne de nødvendige færdigheder og viden til at kunne håndtere nødsituationer i deres arbejdsmiljø, reducere risikoen for skader og ulykker og sikre en hurtig og effektiv respons i tilfælde af en nødsituation.

Kurset foregår hos jer, hvor vi medbringer figurantdukker, AED og alle undervisningsmaterialerne. Alle kursister, som deltager aktivt i kurset, får et bevis på et bestået kursus.

Pris 12.000 kr. + moms

Teambuilding førstehjælp

I samarbejde med det professionelle teambuilding firma http://Vestevent.dk, tilbyder vi denne unikke mulighed for at kombinere førstehjælpsundervisning og teambuilding i fantastiske rammer i Løkken. Ved at lære og øve førstehjælp sammen styrker i ikke kun jeres evner til at redde liv, men også jeres samarbejdsevner og tillid til hinanden. Sammen tilrettelægger vi en fed dag, hvor sociale relationer, samarbejde, fællesskab, tillid, kommunikation og unikke oplevelser er i fokus. Ønsker i f.eks. overnatning, ølsmagning og mad over bål, kombineret med masser af praksisnære øvelser og et førstehjælpsbevis? 

 Pris efter aftale

Kontor | Min Førstehjælp

Granlien 43, 1. Th
9000 Aalborg
minforstehjaelp@gmail.com