hlr kursus, der giver tryghed

Har I nogensinde tænkt over, hvad I ville gøre, hvis nogen omkring jer fik hjertestop? Det er en skræmmende tanke, men det er vigtigt at vide, hvordan man skal reagere i en sådan situation. Det er her, Min Førstehjælp kommer ind i billedet. Vi tilbyder hlr kursus, som er afgørende færdigheder, der kan redde liv.

Et hlr kursus kan lære dig eller dine kollegaer, hvordan man skal udføre hjerte lunge redning (hjertemassage og kunstigt åndedræt) for at holde en persons blodcirkulation og ilttilførsel i gang, indtil professionel hjælp når frem.

Vores kursus er tilpasset forskellige niveauer, så alle kan lære at redde liv. Vi tror på, at alle kan lære at udføre hjerte lunge redning. Derfor vil vi gerne være med til at give dine kollegaer eller medarbejdere den viden og tillid, der er nødvendig for at kunne håndtere en nødsituation.

Professionsuddannede instruktører til hlr kursus

Vores instruktører er alle højt kvalificerede og har mange års erfaring inden for førstehjælp. De vil give jer den bedste undervisning og sørge for, at I får mest muligt ud af kurset. I vil selvfølgelig også modtage et førstehjælpsbevis.

Når I tager et hlr kursus hos Min Førstehjælp, vil det give jer en følelse af tryghed og sikkerhed i jeres skole, på jeres arbejdsplads, eller jeres offentlige institution. Når I vælger vores hlr kursus og uddanner jeres medarbejdere i hjertelungeredning, kan I være sikre på, at I får de nødvendige kompetencer til at tackle en nødsituation.

Vores hlr kursus kan give jeres arbejdsplads eller organisation større tryghed. Når vi får lov til at undervise jeres medarbejdere i hjertelungeredning, får I nogle værdifulde færdigheder, som kan være med til at skabe et mere positivt og sikkert arbejdsmiljø.

Kontakt Min Førstehjælp i dag på tlf.:+ 45 31 21 93 97 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: kontakt@m1h.dk


Kontakt

Kontor | Min Førstehjælp

Granlien 43, 1. Th
9000 Aalborg
minforstehjaelp@gmail.com