Hjertestarter, der redder liv

Har du overvejet at investere i en hjertestarter og tage et kursus i brugen af den? Det kan være en livreddende investering for din virksomhed, skole eller offentlige institution. Vi er glade for, at du har fundet vores hjemmeside, fordi vi hos Min Førstehjælp tilbyder kurser i, hvordan man bruger en hjertestarter.

En hjertestarter er en lille, bærbar enhed, der kan redde liv i tilfælde af hjertestop. Hvis en person oplever hjertestop, kan enheden sende et elektrisk stød gennem hjertet, der kan genstarte det normale hjerteslag. Men hvis man skal kunne bruge den effektivt, er det vigtigt, at man er uddannet i, hvordan man bruger den korrekt.

Når du tager et kursus hos Min Førstehjælp, kan du og dine medarbejdere lære, hvordan I kan identificere hjertestop og udføre hjertelungeredning, mens hjertestarteren bliver hentet. Vi vil også give jer en grundig træning i brugen af hjertestarteren, så I føler jer trygge, hvis I nogensinde skulle komme ud for en nødsituation.

En mere tryg arbejdsplads med en hjertestarter

Når man både har en hjertestarter på arbejdspladsen og ved, hvordan man bruger den, giver det større tryghed. Dine medarbejdere eller kollegaer vil være klar til at håndtere akutte situationer. Det kan være en fordel for jeres omdømme og tiltrækningskraft som arbejdsplads.

Min Førstehjælp tilbyder skræddersyede kurser, der tager udgangspunkt i jeres behov og arbejdsmiljø. Vi tilbyder også kurser i førstehjælp og hjertelungeredning. Vores kursusforløb er meget fleksible og bliver afholdt hos jer. Vores instruktører er erfarne og certificerede, og de vil sørge for, at I er klar til at bruge en hjertestarter i tilfælde af hjertestop.

Vi er en lokal og personlig virksomhed med stor erfaring inden for førstehjælp. Vi tilbyder vores skræddersyede kurser til virksomheder, skoler, offentlige institutioner og foreninger. Så kontakt os i dag og få et kursus, der kan gøre din arbejdsplads eller organisation mere sikker og tryg for alle.

Kontakt Min Førstehjælp i dag på tlf.:+ 45 31 21 93 97 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: kontakt@m1h.dk


Kontakt

Kontor | Min Førstehjælp

Granlien 43, 1. Th
9000 Aalborg
minforstehjaelp@gmail.com