Førstehjælpskurser til virksomheder, skoler og offentlige institutioner

Søger du eller din organisation et firma, der tilbyder førstehjælpskurser? Der er mange gode grunde til at vælge Min Førstehjælp. Vi er et lokalt firma med base i Aalborg, Nordjylland. Det betyder, at du får en personlig og lokal service, når du vælger os til at afholde jeres næste førstehjælpskursus.

Vores instruktører er alle professionsuddannede inden for ambulancefaget, brand og redning, og det gør, at der er stor erfaring og rutine med uheldene. Vi har specialiseret os i at undervise virksomheder, skoler og offentlige institutioner i førstehjælp, og vores kurser vil give dig og dine medarbejdere de nødvendige færdigheder til at kunne yde livreddende førstehjælp i tilfælde af en nødsituation.

Vores førstehjælpskurser er designet, så de er informative og interaktive. Derfor kan du være sikker på, at du vil lære de vigtigste færdigheder på den bedst mulige måde. Vi tror på, at den bedste måde, man kan lære førstehjælp på, er ved at øve sig nok. Derfor sørger vores instruktører for, at du og dine medarbejdere får masser af praktisk træning i løbet af kurset. Undervisningsformen er meget praksisnær, bl.a. fordi den foregår efter cooperative learning konceptet. Vi medbringer figurant-dukker og materialer til alle kurserne. Kursusbeviser er også inkluderet.

Førstehjælpskurser, der giver tryghed

Vores førstehjælpskurser er tilgængelige i Aalborg og Nordjylland, så uanset hvor i regionen du befinder dig, kan du altid tilmelde dig et kursus hos os. Vi er også glade over at kunne tilbyde førstehjælpskurser til både private og erhverv. Så uanset om du er på udkig efter et basalt eller udvidet kursus, kan vi altid hjælpe dig.

Vores førstehjælpskurser kan hjælpe dig til at skabe en tryg arbejdsplads. Når du giver os lov til at uddanne dine medarbejdere i førstehjælp, kan du være sikker på, at de vil være i stand til at reagere effektivt i tilfælde af en nødsituation. Det kan øge sikkerheden og give større tryghed på arbejdspladsen, og det kan også bidrage til at forbedre arbejdsmiljøet generelt.

Kontakt Min Førstehjælp i dag på tlf.:+ 45 31 21 93 97 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: kontakt@m1h.dk


Kontakt

Kontor | Min Førstehjælp

Granlien 43, 1. Th
9000 Aalborg
minforstehjaelp@gmail.com